Я

Я в собі загубився,
Сам я вихід знайшов.
Я на світ народився
І відразу пішов.
Я піду по річках,
Вип'ю ваше повітря.
І на ваших очах -
Стану вільним, я вітром.

Я складу з всіх очей,
Символ миру і щастя.
Та на жаль для людей,
Їм його не побачить.

Я помру від нудьги,
І складу домовину.
І покласти туди,
Треба буде людину.
Не мене і не вас.
А того хто весь час,
Щось шукав, не знайшов,
Та назад не пішов.


Рецензии