Замучена дорога

Замучена дорога,
Запилені шляхи,
Забутая тривога,
Запалені свічки...

Ти підеш іншим шляхом,
I чистим, i святим,
Де стане правда птахом
Й поводирем твоїм.
 
І сіятимеш мирно,
Й Народ твій поведе
Осяяная мрія,
Щоб гідно жить! Але...

Руїна, сльози, кров
Й вогненні сторінки,
Занозою немов,
У серці - навіки...

28 лютого 2014


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.