Я прагну до сонця

Я прагну до сонця,
Жити віками.
Творити, ходити
Крутими стежками.

Долати засуху,
Боротись з громами.
На ниві родити
Буйними хлібами.

Сонця як більше
Людям прихилити,
Цвітом рожевим
Весь світ оновити.


Рецензии