життя

Багато так невдач...
       І в сірі будні,
          Ти стаєш багатшим,-
                На невдачу...
 Ти розлютив думки?
           Як ти помилився!
                А життя шалене,
                І не зупиниться...
 Воно буває зле-
      Як шматує больно!
            Хотів його змінить?
                життя тебе провчить...
А потім ще і ще-
        Ударить в рану!
              У сердце вдарить,
                За обману!
І  знову крик-
          Душа болить...
              То біль невдач,
                Ти стій, не плач!
Як не крути,
   Ти переживеш!
             Але ж...
       Уже  не повернеш!
  І не підеш,
      На компроміс.
         Життя ударить,
                Ще на біс...
А може зламає?
  В болоті оставить...
           А може  залишить?
                Потім ще поковиряє...
І так весь вік-
        З тобою грає.
           Мрії, як спічки,-
                Тобі поламає!
 А ти терпи,
     Сильні виживають!
      Скільки не падай,-
         Головне ти вставай!
 Свої думки-
    На вітер не кидай,
         Бо знай, що покарає!
           В ямі смерть тебе чекає...
З своїм життям-
     Ти не жартуй!
            Воно одне...
               А більше не дадуть!
Ціни життя-
     Воно твоє!
          Ціни буття-
               Бо ти ще є!

               


Рецензии