Вiдповiдь поетам

Скиба:
Післяобіднє.
Ми їх вбивали.Ми були шалені.
Нам смакував гірчичний їхній страх...
Згадай цивілізацію пельменів,
Поховану у наших животах...

Мамчур:
Надвечірнє.
Вони нам мстились... Стали ми зелені.
Гірчичний страх забувся у борні.
А про неупокорених пельменів.
Згадає Іхтіандр. В страшному сні.

Оттепель 3:
Вранішнє.
Очистився живіт від залишків культури,
У голові неначе бджілок рій,
Не треба куштувати харч з макулатури,
З шаленством не про їжу, а про дівицю мрій


Рецензии