Життя мо яскраве...

Життя моє яскраве,
Яскраве бо люблю тебе.
Моє життя дуже тускле і темне,
Якщо у ньому нема тебе.
Тебе,мойого щастя,моєї долі,
І не можу бути сильним коли роблю у полі,
Коли я дихаю,ходжу,живу,
Не можу цього робити,коли нема тебе - не переживу!
Моє ти щастя,мій яскравий промінь,у болючому житті ти лікарь,лікарь котрий знає якії рани,рани спричинила доля.
Ти сонця промінь,який гріє мою тяжкую тугу.
Ти та ,яка мене любити буде і навіть як свого слугу.
Ти не спричиниш мені болю,
Тому ,що багато в тебе жалю.
Ти втілення любові,і здається,що немає у тебе злої крові!
Ти мов серце забираєш у мене
Коли бачу тебе,воно лине до тебе,
І мов каже мені:
"Поглянь на красу тую і вроду,якої не було ні у кого зроду!"
Моя кохана ти єдина на світі,
І нехай кажуть:"багато таких!",я знаю, ти єдина на світі.
Моє почуття,моє тіло,й серце,
Усе тремтить,чекає на тебе,
Тебе моє кохання,моє страждання,
Ту у якої не має злої крові,
Ту у якої багато до мене любові!!!


Рецензии