Н чога н кол не трэба баяцца

Нічога ніколі не трэба баяцца
Бо смерць гэта так...
Гэта раз і ўсе!
Трэба заўсёды ёй усміхацца
Усімі зубамі, з усёю душой!
Не кланяцца богу
Не клячыць хвілінку
Чым быць кімсьці нікчымным
Лепш ў пекла зыйсці
Ніводнага разу галавы не схіліўшы
Апошнюю кроплю пакінуць у жыцці


Рецензии
Калі прыйдзе трывога -- паклонішся і Богу!
Не згодна з Вамі. Зусім.

Анна Атрощенко   07.02.2020 16:07     Заявить о нарушении