Пливуть думки

               
Пливуть думки у неосяжнім світі,
Як в небі недосяжнім ті хмарки,
До хмари дотягнуть можно, діти
Коли вона дозріє дощем рясним
Як дотягтись до тих думок
                високих,
Що істина в них скрита
І Божа благодать
Я думаю, що тут
Медаль зворотна
Самій потрібно
            дозрівать.

        2003г


Рецензии