Твоя

Сонце десь заховалось за небом,
Тінь мою омина.
Лине світло прозорим тенетом
За чужі берега.

Ніч мене обіймає за плечі
І тривожна душа.
Як же ти там один, мій легінь,
Якщо я тут одна?

Твоя, я лише твоя...
Журба - подруга моя
Бо весна прийшла... одна...

Ось воркоче голубонька в небі,
Співів краю нема.
Може голуб її теж далеко...
Часом плаче вона.

Я тобі постелю всі дороги
Світлом сотень зірок.
І відчуєш, можливо, мій дотик
І тепло над чолом.

Бо я - зіронька твоя.
Весна коси розплела
І у серці я не сама.


Рецензии