Факти

Траєкторії прості.
Ти не поруч, але близько.
Від наших спалених мостів,
Лиш попіл осідає низько.

І аксіома зрозуміла.
Я лиш твоя, а ти не мій.
З тобою - виростали крила.
Без тебе - хоч би шаленій.


Рецензии