A song

Shut the door
Break the floor
Keep holding on
Save your soul,
Because...

I will never forget,
Never forget
This feeling.
I will never regret,
Never regret
That you killing
Me... Inside...

Sounds disappear
You need me here
Far away or near.
In your eyes
Cold as ice
I can see a light
Deep inside...

I will never forget,
Never forget
This feeling.
I will never regret,
Never regret
That you killing
Me... Inside...
When my pride
Will lose,
When my fight
Will lose,
I hear my heart
Is falling apart
I feel this hurt
Inside...


Рецензии