Украина

\*заранее извиняюсь, если обидела чьи-то чувства, против россиян ничего не имею. просто, в связи с последними событиями, очень плохо и грустно, наболело в общем*\

Україно, рідна ненька, пригорни мене в долоні,
дай мені напитись чистої води.
Україно, рідна ненька, захисти матусю й батька,
не забуду вічно тої доброти.

Я стоятиму кордоном, навіть першою в колоні,
із братами твоє серце захищати будем ми.
Від загарбників російських, протестантів всіх фашиських
і від путінської злої маячні.

І коли останній подих, наче птаха чорноокий,
прийде в груди і застигне на очах.
То крізь попелу тумани
прошепочу я в останнє:
"Ми навіки з Україною в думках!".


Рецензии