Чи чуешь ти,...

Пригорни мене до свого плеча
Обійми сильніше
Ти мені потрібен як сонце, як літо, весна
Слухай уважно
Мені боляче й тяжко таке говорити
Просто мовчи
Я не збираюся це знов повторити
Я тебе кохаю, любий
Ти в мене такий єдиний
Запам'ятай це
Я не хочу віддавати тебе іншій.


Рецензии