Заспiвай менi

Заспівай мені ледь чутно,
Інші нині ми...
Піснею незабутньо
Увійдеш у мої сни!

Мрією до скону
Творити миті кохання,
Не зважати на перепони,
Наше первинне бажання!

Зорею небосхилу,
Рубіновим оком дива
Молитиму за хвилини,
Що радість в серці правдива!

Знову рідні долоні,
Як вперше тремтіння душі
І Всесвіт нам мимоволі
Дарує щастя дощі!





Иллюстрация www.fonstola.ru


Рецензии