Кто-то нас чиТат! С ЛЕЗвийЕм ноЖА Ж...

Лезвие ножа –
Вот что есть душа.
Хлеб бы ею резать!
Но, лишь ум соврал –
Пригласил врага:
Душу продал бесам!..

Хто Ж то напиСАЛ?..
Хы! Чы й знаю вш сам!
Гонды во в лёхоВЫ Ш
Вышыня таКА,
Шо ты буйДыш спа навытьКЫ Й с кыяны й.

Так чого Ш то тьма
Шэ ныек  ны й знайм
А НИ пра й КазЛоВЫХ СЬ?
Да чого ты там! Дашы Ш праник дамш.
Не Ж праНИК в АсНовы й а ны й капЛИ Й Щ вот ты Зь.

Ну, так ПРАНА новША Ш
Ша й за  й веник КоньСКИ Й.

...ну, то й Душу НА Ж:
нажыны шэ страх
у й дытэй, шыль товстый!
Дэ ПортьРэТус ГроМА Й? Га! СхаВали зь псофСКИ...


Рецензии