Мы тут 40 обНовЛений

Вжэ-С впыкЛЫ Й вам п с Винь-Довськ екСЯ Ж!
На!..
Хана!
Закрыся, Дедка.
А то мы с киль рэпк Васьц.

И пошлы вытэ до й КсеркСА Й Б.
Да. В дорозы й завш будь пэвНый,
Що а ны й зараЗА Й навыть
Ныц ны вытнэ й ЖаБУ СЬ.

Так от на й ВкраИны бЕцьця
Мое сэрцэ риднэ дэсь шэ й.
Ибо чы ны  Я Й служыЛЫ Й
В БроДах ЛьвивсьКых.

Ви мои жэ мылы й дитКЫ Щ.
Но куды тыбэ ныслы б псих.
Но и чуты з УкраИны:
Ты и вы украВВ в банд  свыный! СаЛО Й лой (лий).
Злы мы!

Да! У тьми ты щось пидыйМЫШ.
Типа й ЕтВызь згыБЛУ ЛЬ.
Всэ порВалы й п розоДрайЛИ РБ СашКЫ Ш, бач ты, ты ж но.

...ныц нымае й сонца в клушав.
лукшай, чым в ЦыБульКЫ Й!
так що ты сам скушВайць


Рецензии