Ти хто?

Ти хто? Скажи?
Та що сидить навпроти.
Мене Держи!
Якщо не маєш іншої турботи.
Я твій, як треба - забирай,
а як не хочеш - не тримай.
Тебе я бачу, чую, відчуваю.
Де б я не був, тебе лише кохаю.
Але дарма, кохана, ти мене не ріж!
Сховай заточений, як бритву, ніж!
Хто ти? Я до сих пір не знаю,
і лиш за це, себе караю.
І ти вже барель випила моєї крові.
Помру колись, від нашої любові.
Та не печалься ти, моя кохана,
у тебе теж, від мене, рвана рана.


Рецензии