***

Я б хотіла не споминати
Твої ніжні кохані губи...
Все має здатність минати,
Та ти не минай, любий.
Та ти не відходь далеко
І руку мою не пускай.
Нехай заберуть лелеки
Переживання твої у гай.
Не ламай мої крила білі,
Не рви моє серце дуже.
Не бійся нічого, милий,
Я знаю, що ти - дужий.
Не кажи мені вголос нічого,
Я і так все почую добре.
Не було в моїх думках такого,
Що б могла ужалити кобра!
Де то гадано, де то чутно,
Щоб із серця іскри летіли???
То ж у чому існує сутність,
Що спонукає людину до діла?
Не лети ж, мій коханий, до неба,
Не іди, де дороги не видно.
Я не можу боротись за тебе
І проходити будні злидні.
Не лети далеченько в гори...
Там знайдеш тільки трави сумні.
Не пливи в безкінечнеє море.
Там занадто почне темніть.
Ми потрапили в таке коло,
Звідки вихід я не знайду.
Не пускай мої руки ніколи,
Я без тебе відразу впаду.


Рецензии