Я не буду... Укр

Я не буду тобі казати,
Бо знаю про що мовчати!
Я не знаю, це все до болів,
До холодної з потом крові!

Десь за полем Жавріє сяйво,
Там за морем живе любов!
Десь за вітром шукають долі,
Щоб не пити з людей кров.


Рецензии