Живи Укра но, святая Державо!

Ти будеш, Вкраїно, і вільна, і сильна!
Лиш с Богом щасливую долю знайдеш!
У виборі шляху будь мудра і пильна,
І тільки тоді Сонце Правди знайдеш!

Слава Ісусу, Спасителю Слава!
Слава Вкраїні навіки віків!
Живи Україно, святая Державо!
У Божій родині сестер і братів.

Хай буде у битвах за долю Вкраїни,
Нам зброєю Віра, Надія й Любов,
Молитва до Господа, Божого Сина
Ісуса Христа, що пролив за нас Кров.

Давно ворог жде, доки вмре Україна;
Вкраїна не вмерла й не вмре.
Вкраїна – дар Бога Єдиному Сину.
Любов і Вкраїна хай вічно живе!!!

19.03.2014


Рецензии