Що як

Що як я, більше не можу?
Не можу більше любити
Я немов кріз зиму проходжу
На снігу сліди після битви


В мені закінчилось кохання
Моє серце вже не шалене
Я немов в океан з головою
Як русальці сниться поле зелене


Ніжний погляд, чаруючий згаснув
Не радує весна своім цвітом
За вікном вітерець тихо свиснув
Сумні думи полетіли за вітром


Рецензии