М1й такий далекий

Де були твої яснії очі?..
Соколиний твій погляд де був?..
Я гукала тебе тої ночі
І щоразу… Та ти все не чув.
Ти від мене такий далекий
В ясен день й дощової днини.
Ти холодний, мов лід у спеку,
Та з тобою, мов мить, година.
Ми з тобою, як долі, різні:
Так судилось нам певне з тобою.
Коли лагідні, коли грізні
Та пов’язані тісно любов’ю.
Дітлахи розквітають, як квіти,
І роки летять, як лелеки.
Хай там як, ніде правди діти:
Поруч ти, мій такий далекий.
09.03.2007


Рецензии
очень люблю украинский язык...

СПАСИБО за стихоТВОРЕНИЕ, Наташа
за все, вложенное в строки

с теплом и
нежностью

Фаина Мухамадеева   21.03.2014 13:48     Заявить о нарушении
Спасибо за теплые слова! Улыбок вам!

Наталия Полосьмак   22.03.2014 02:15   Заявить о нарушении