Василий Брыль рыкСюе Зь ужасы й!

Да шо вы хочыш! Гэто Ж тут!
Ну, онь: зайшлы дэ да й покушалы ж.
Мучкы
Ис чыркВякЧкив.

Да. Наша КсюХа гонды й тутычКы й.
И ныц вона й ны й хоЧА Й чай п.
Да вот ныма с чым навыть буйЛучКУ ВШ.
Ах, выхша школка Ж в Дида найн.

То, ну, дырЖыся. Сас!..
Так! Ты хоТив, мо, гонды вуТусьКУ Ж?
То во на в Жук тоби й мийДаль фш:
И ты но вжэ Ж и чуЕШ МутьЗиКУ Й:
Во! ПоСМИтри же! Новы смарть! С пляньШекТом са п спийРаль.

Да. ВитТри лоба: Брайль
Ты счас вуш в пань!
И Бриль дывывся вжа!.. Мои вж ШрифТА Й?!
Да. Сказана вот так:
Брыль ны чытай Коран. БО Ж этта всё лухТА ЖЬ!
Якый пророк там прам
Ву й мусУльМань.

ОказВайСА, Й Брыля вся паваЖайт Зымля!..
Ну, што Ж. Да буде так.
Хай Грим грымыть на твар!
И збудыця Наказ Хрыста вж
Нащот и ВасильКА,
Що з Лотаса да й к вам.

НамёКА ПОняла, стРАНА с РАНА?
В ФейсБУКху й то ныМА Ж
А НИ вав Лир Б ни зь Блятт.
Ха! Й пра й татар с ХахЛяньдь сьць...

Но в драКУ ЛЬ лизты Нам
Тут, СтаРиКам П.
Зымля на всих одна?
Чого Ж ты залупайшсь? Дыржы сыбэ в РУках.
И Бог ИС БуГА Й к маТК.


Рецензии