Сво... бiда?

ХІБА, СКАЖІТЬ, ТАКУ "СВОБОДУ",
БРАТИ МОЇ, ВИ ОБИРАЛИ?
ЧОМУ ЗНОВ ПОВЕРНУЛИ МОДУ,
ЩОБ НАС У ЗАШМОРГУ ТРИМАЛИ?

ХІБА ВИ НАДАЛИ ЇМ ПРАВО
ДУШИТИ, БИТИ ТА ХАПАТИ?
ЩО ТО ЗА ХИБНА В НИХ УЯВА
ПРО ВСЕДОЗВОЛЕННІСТЬ МАНДАТУ?

НОВІ "ТРИТУШКИ" НА ЕКРАНІ, -
НОВІ "ЗІРКИ" ТЕЛЕНОВИН, -
НАРОДОМ ТЕЖ БУЛИ ОБРАНІ:
БЕНЮК-АРТИСТ, ІЛЛЄНКО-СИН...

ШАНОВНІ, НАЧЕБТО ВСІ ЛЮДИ -
Є ПОМІЖ НИХ І ЖУРНАЛІСТ...
ТОЙ, ЩО З КОСОЮ, АЛЕ ВСЮДИ
ПОВОДИТЬ СЕБЕ, ЯК РАСИСТ!

ТАКИХ ОТ, ГОРЕ-ДЕПУТАТІВ,
ЩО ДІЛЯТЬ НАС ТА НАВІТЬ Б'ЮТЬ
МЕРЩІЙ ПОЗБАВИТИ МАНДАТІВ -
ВОНИ НА МЛИН ВОРОЖИЙ ЛЛЮТЬ!

НЕХАЙ ПОВЕРНУТЬСЯ ДО СПРАВИ -
У ТЕАТР ФРАНКА, НА "СТБ" -
КОЛИ ЗА ФІЛЬМИ ЧИ ВИСТАВИ
ЛУПЦЮЮТЬ НЕЛЮДІ ТЕБЕ!

НЕХАЙ НА ВЛАСНІЙ ТОВСТІЙ ШКІРІ,
НА ВЛАСНИХ ПИКАХ ДОТОРКАНИХ
ВІДЧУЮТЬ ТЕ, ЩО У ЕФІРІ
САМІ РОБИЛИ НА ЕКРАНАХ!

19.03.2014 р.
м. Київ


Рецензии