Монланма

Ялгышканмын ахры,инде куптэн
Оныткандыр,диеп син мине,
Таш йорэген бэлки берэр эрер,
Котэм эле диден,мин тиле.

Мин бугендэ ялгыз,синдэйлэрне
Таба алмадым,димэ монаеп,
Алып ташлап булмый,йорэгемдэ,
Хаманда син,димэ,елмаеп.

Кузлэреннэн курдем хислэренне
Лэкин вэгъдэ сина бирмэдем,
Яратам,дип алдап яши алмыйм
Саф жанынны,шуна телмэдем.

Нилэр генэ эйтим икэн сина,
Син чибэрдэ,акыллы,унган,
Шашып сине ярата алмадым
Эзлэ жан сойгэнен,тин булган.

Котэм,димэ,синеке була алмыйм,
Башкага мин ачтым йорэгем,
Гомеркэйлэр утэ биктэ житез
Тап син сайрар кошлы тирэген.


Рецензии