***

Ніжних губ твоїх тепло,
Холодними ночами гріє
Серце, що любов знайшло,
Лиш за тобою шаленіє.

Коли мінявся день на ніч
І гасли без зупину зорі,
Ми завжди були пліч-о-пліч,
Як ноти на ладу в мінорі.

Я цілував тебе одну,
Так солодко в уста гарячі
І знаю точно, що збагну
Чому руки нетерплячі?!

Жадають стан твій обійнять,
Відчуть тепло і жар дівочий
Я буду слухать і мавчать,
Почувши голос той співочий.


Рецензии