Про Ангела

Якщо би Ангел повернувся на землю,
Якщо би крилами змахнув
Вінки би заплітав полинню,
На світі чесність повернув.
Якщо би він злітав до Львова,
Повідав нам про небуття,
Щоб не була зі слів полова
Щоб ми пізнали суть життя.
Якщо би він співав нам пісню,
В повітря влилась теплота,
Щоб місто снів пізнало вічність
І справжній теплий шоколад.
О дайте, Боги, нам дізнатись
Про пісню Ангела життя..

------------недод... Просто автор слишком рано ушла спать. Завтра допишу, Обещаю=*


Рецензии
МАРИЯ, С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ! ЗДОРОВЬЯ , ЛЮБВИ РОДНЫХ, ВНИМАНИЯ ДРУЗЕЙ, ИСПОЛНЕНИЯ ЗАВЕТНЫХ ЖЕЛАНИЙ... ЛЮДМИЛА

Людмила Симиренко   26.03.2014 23:11     Заявить о нарушении