Шепот

влюбени вокали
        стенат
разнищват мускулите
на влакна
оттеглят влагата
         свенливо
отчаяно изчезват като етер...
пътувам
приютена в жаден образ
пия и зареждам
да взривя посоките
в смесен шепот


Рецензии