Уашъор, шхъуантIэу сыгу рехьы

Мы уашъор ташъхьагъы щэуалъэ,
Хым фэдэу мы иным тыхаплъэ.
Мыр Iасэу рэхьатэу къыхэкIы,
Губжыгъэу, гуплъыгъэу тпэкIэкIы.

Чэщ шIункIы уэшъуашъом, гугъаш1оу,
ЩэшIэты жъогъуабэ мэшIуабэу.
Жъогъуабэ ышъхьагъы щылыдэу,
Къыщепсы мыщ мазэр лыд - пкIыдэу.

Мыр IэшIу, фабэ, мыр нэфы;
СэгушIо, ащ сеплъы сэчэфы.
Сэгугъэ шхъуантIэу тиуашъо тиIэнэу,
Нэфэу, ташъхьагъы тигъашIоу итынэу!
                ***
Уашъор, уашъор шхъуантIэу сыгу рехьы;
Уашъом, уашъом гугъум сыгу ехьы.
Ошъо инышхом тигъогу егъэнэфы,
Тыгъэр нэфынэу къыщепсы.


Рецензии