З днем вчителя!

 Наш коледж-це наш рідний дім
 І вчителям низький поклін.
 Для нас ви сестри та брати,
 Турботливі другі батьки.

 Багато ж нам потрібно знати,
 Щоб вашу працю оправдати.
 Щоб ви могли пишатись нами
 Серед другими закладами.

 Цей день для вас-велике свято!
 Здоров`я зичимо багато!
 Терпіння, спокою, добра,
 Натхнення на усі літа!


Рецензии