Будемо разом...

 Люди добрі, ви погляньте,
 Що у світі коїться –
 Брат на брата, син на батька
 Ідуть не соромляться.

 Наша влада в стороні –
 Стоїть та милується,
 Що іде війна – війною
 А з них не убудеться.

 Нехай ллється на майдані
 Кров, хоч рікою.
 Нашій владі не до чого –
 У них лиш прийоми.

 То посли, то депутати –
 Всі вони в роботі.
 Ну а люди, як «тварини» -
 Гиньте у «болоті»…

 Вони по телебаченню
 Виступати можуть.
 А вийти до народу –
 Бояться за «рожу».

 Боже милий захисти,
 Людей на майдані!
 Ми всі вихідці з народу,
 На всіх одні «кайдани».

 Об’єднаємось брати –
 І будемо разом!
 Скільки можна нам терпіти,
 Їхні накази!

 Вже набридло жити в злиднях,
 Зводить кінці з кінцями.
 Вже колись таке було -
 Раби, пани та пані…


Рецензии