Люблю Украину!

Люблю Україну!

Люблю Україну
Від краю до краю!
У світі єдину
Я благословляю!

І сонце промінням
Її зігріває.
Усі покоління
Хай оберігають!

Нехай її ріки
Плетуться, мов коси.
Врожаєм навіки
Нас славлять покоси!

У горах смереки
Сміються піснями.
Засиплють лелеки
Усіх діточками!

А хвиля із моря
Із вітром несеться.
Не буде тут горя!
Всім щастя озветься!

Люблю Україну
З квіток первоцвіту.
Найкращу дівчину
З усіх дівчат світу!

                18.03.2014 р.

Фото з інету.


Рецензии