Ну що брати 2?

А вам потрібен тільки Крим?
А може Київ і Карпати,
А там уже Париж і Рим,
Не зупиняйся «старший брате».
Варшаву, так само собою,
Литву і Латвію забрати,
От Брайтон не здадуть без бою,
Так повоюй за нього брате.
Не хочеш? Страшно воювати
З тим в кого військо є і сила.
Звик тільки в слабших забирати,
Своє до нас встромивши рило.


Рецензии