Ну що брати?

Ну що брати? Ви добре грали роль,
Як і Боярський, чи Баталов, чи Безруков,
Як і Башмет брав чисто ноту «соль»
І Співаков здіймав продажну руку.
Напевно скаже ваш Матроскін-Табаков,
Чи учням МХАТу, чи студентам «Щуки»,
«Мол не доить мы будем молоко,
А Украину вдвое больше будем мучить».
Буває боляче російським животам,
Коли Задорнов, чи Хазанов корчать рожі,
Та хочеться сказати вам, братам,
Що Кернес з Добкіним це значно краще можуть.
А вашим ласкавим і ніжним матерям,
Цим чурсіним, тализіним, бабенкам,
«Всем птерявшим совесть, стыд и срам»,
Бог не простить такої мезансценки.
Я все одно не перечислю всіх
газманових, кобзонів, михалкових.
Молись Кирило і відмолюй гріх,
Гріх братовбивства цих фашистів нових.


Рецензии