Сила голосу

Сила голосу, мелодії ,душі - це тільки ти.
Великий крок назустріч сьогоденню.
Щоб я змогла скоріш відчути, віднайти
Любов, відразу ж задихнутись нею.

Захоплюєш миттєво мій таємний світ.
По - справжньому, повір,так не буває!
Як птах, який здіймається в політ.
Але ти знай,що там тебе чекає .

Триматися останнього моменту долі,
Запам`ятавши тільки твої темні очі,
Чекати буду справжньої хвилини волі,
Щоб ти знайшов мене в обіймах ночі.


Рецензии