чорний четвер

та хіба той четвер був чорним?
а хіба взагалі він був?
закрутилися смерті жорна
чи ти бачив ,господи,чи ти чув?
як горлала невбита мати,
у якої вже мертвий син.
як озлоблено брата на брата
направляє високий чин?
як не може заснути донька
без цілунку свого татуся
бо зробила із нього героя
та беглузда запекла різня?
чи ти,боже,забув Україну?
як ти часу для нас не знайшов?
подивися,на нашу єдину
проливається нині кров..
і проллється її немало
дай же сил нам і трохи снаги
щоб ми браттями знову стали
і повіки у мирі жили

та хіба той четвер був чорним?
та хіба він такий один?
спочиває Небесна Сотня
чоловік,і батько,і син


Рецензии