Запитай...

Запитай, чи варто бути,
Тим, ким ти не є?
Запитай чи будуть квіти,
Коли дощ не ллє!
Чи вогонь буде палати,
Як немає іскор,
Чи захочеться ридати,
Як немає  сліз,
Запитай чи буде літо,
Як нема весни,
Чи без ночі зможеш знову
Подивитись сни,
Чи порожній келих можна
Випити до дна?
І казати щирі речі,
Коли слів нема,
Без кохання хіба серце
Б'ється на всю міць?
Чи воно тобі минеться,
Коли ляжеш ниць?


Рецензии