Ты только рядом будь! Светлана Мурашева

Услышу все, что мне нашепчет ветер,
Сегодня ночью не смогу уснуть.
Ты между штор в таинственном просвете…
Не уходи, ты только рядом будь!

Закрыть глаза и мысленно представить,
Что ты коснулся ласково... чуть-чуть...
И от того так хочется растаять.
Не уходи, ты только рядом будь!

Я вижу тени, что слились в объятьях.
Любовь, любовь - и только в этом суть!
На грани неземного восприятья…
Не уходи, ты только рядом будь!

Чего желать еще? Не знаю даже...
Что будет дальше - хочешь ли взглянуть?
Нам эта ночь безумная расскажет...
Не уходи, ты только рядом будь!


НЕ СИ ОТИВАЙ, С МЕНЕ ОСТАНИ!
Превод: Радко Стоянов

Аз чувам вятъра какво ми шепне
и през нощта обхващат ме вълни.
Щом с тебе зад перденцето просветне…
Не си отивай, с мене остани!

Очи затварям, в мисли се потапям-
как ти със ласките си ме плени…
И от това така се аз разтапям!
Не си отивай, с мене остани!

Аз виждам сенки, слети във прегръдка.
Любов, любов, как ти в нощта кълниш!
На границата на неземна ласка…
Не си отивай, с мене остани!

Какво желаеш още? Аз не зная…
Какво ще бъде, ето – погледни!
Ще ти разкажа тази нощ до края…
Не си отивай, с мене остани!


Рецензии