Ах, обныМЫ мнэ! Ай, будДу жыты у й ВаСильКах!

Бо дужый ныгдэ
Ны Ж буль ВахСикШта
А ни в ТаТА Р.

Да. АбНажыМся-К, ек спа лаЖымСяг.
Каб даСягАць
ВыСойКых выйСяв.
Що й а й ны й высяк
А ны й жовТКа с аналь.

А!..А-А! Гыр, быр, плиз!..
Пли Зир К!
Алинк!
ХИ...

Ню, раДиво Ж так мни
А во вноЧИ Щ.

Так ПАХНАТ Натк и...щи ч.
Ищи в Шышив
Шыйк ТИШ.


Рецензии