Бо ми хочемо жити!!!

Я мовчу. Бо не маю ще права казати.
Я благаю у Бога, мою Україну рятуй.
Бо вона розлетиться на дрібнії шмати,
І тоді хоч до аду, земляче, крокуй.
Ну а може на краще, хто його знає.
Я благаю лише, щоб здорова була сім'я.
Щоб старенькі мої посміхались орлята
І щоб мати назавжди близь мене була.
Хто їх скривдить, я вирву лютеє серце,
Пошматую і враз на землі схороню.
Я благаю, хай щастя країні вернеться,
Бо ми хочемо жити! Боже, прошу...


Рецензии