Бiжи

В моїх очах ховаються мої примари.
Ти побачиш їх, закривши свої.
На зіниці твій спомин повинен блукати,
Що ніколи не буде горіти в огні.

І обід ятряний тобі я залишу.
Він на згадку про замкнене коло.
Спини!
Ти заручник у волі, її заколишу,
І повернешся знов до очей таїни.

Тож біжи ти від них, не звертай,
                бо ніколи,
Не розірвеш ланцюг безкінечний.
В пітьмі!
Я шукатиму дотик твоєї долоні,
Що ніколи не буде горіти в огні.


Рецензии