You don t forgive my shyness

You don’t forgive my shyness.
You are frightened by my passion.
Everything is in a hard conservatism,
Everything is inexpedient.

* * *
Ты не простил мне робости.
Ты напугался страстности.
Все в затверделой косности.
В нецелесообразности.


Рецензии