Молю, отступись!!

    В спину-ніж.               
Скрутивши долілиць,               
Вимагала в меншої сестри:               
Подаруй!...Віддай його мені!!               
Відіб*ю ж,ти знаєш,силоміць!!!               
Розірву,знеславлю,засмію!!!!               
......затремтіла матінка Земля:               
-Україно,донечко,               
молю-               
відступись,               
рятуй своїх малят!!               
Вмий обличчя               
в теплому Дніпрі,               
Міцно пригорни дітей до серця!               
В приймах Криму краще заживеться,               
на ...Росії... краплені... рублі....


RUTA*2014


Рецензии
Силы духа Вам. С теплом, Олег.

Олег Кротов 2   17.04.2015 06:54     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.