давай пограЕмо

Давай пограємо в мовчанку,
без повідомлень
тих,що зранку.
Без дзвінків,
ніжного голосу.
Без сумних трембіт,
вітряного колосу.

Давай пограємо
неначе не знайомі.
Погляд твоїх очей
залишу,лише в альбомі.

Давай пограємо,
у вічну розлуку,
без дотику рук:
я покидаю цю складну науку!

Давай пограємо в мовчанку
ти більш не приходь.
Дай обіцянку!


І ми продовжимо грати в мовчанку.


Рецензии