Моя кра но

О чарівна моя країно,
Розквітни, квіткою на весні.
І подаруй усім надію,
Любов і віру, сміх рясний!

Життя даруй, усім майбутнім,
І вже народженим, людям.
Стань світлим, велетнем могутнім,
І доброти, в землі, зерням!

О ненько рідна і єдина,
Тебе люблю понад усе.
Ти добродушна Україно,
Ти та, що віру в нас несе!

В твоїх гаях, лікують душі,
Здоров’я, води поверта.
Ніхто з людей, тут не байдужий,
Тут, кожен в щасті, вироста!

Ти Богом рідна, незабута,
Він повсякчас допомога.
Нехай покине, чорна смута,
Лишиться лиш, життя жага!

Ти моя ненько Україно!
Ти спогад мій, на все життя.
Ти підвела свої, коліна,
І поверта, серцебиття!


Рецензии