Спасибi, жiнко-трудiвнице

Немов берізки на узліссі,
Немов троянди навесні,
Немов та папороть первісна -
Для них складаємо пісні.

Для них в житті на все готові,
Жінки – то труд, то мудрість дум.
В горінні серця, в кожнім слові
Для них і щастя, й радість, й сум…

Спасибі ж, жінко-трудівнице,
Спасибі ж, горлице ясна,
Що ти сама, немов із криці,
І жінка, мов сама весна!


Рецензии