Поле неозоре

Поле неозоре,
Нивонька широка.
Колосисті гони,
Врожаї високі.

Висне колосиста
За селом пшениця,
Обрій золотистий,
Чистий, мов криниця.

Над Дністром веселка
Ранком зачепилась,
Десь громи весело
В безвість покотились.

Спів над ланом лине
Срібний, голосистий,
Он стежина стигне
Поміж ромен-листом.

Гул моторів дужий
Топиться в безмежжі,
І співають ружі
Про жниварські вежі.


Рецензии