У нас тут гондэ украинцый!..

Ну, вси чытають но й Брыль Ка Ш.
И й нека Натка, прам Ав Дийка Ж.
И наВыть вытяНый Чу Мак.

Ха-ха! Мы Ж скынув с тон пшыныцы З
ЗухРам с ЗуРабы в Янь дэКСь вашь.
Оно шоб быты ейця быттом
На ПасКУ Ш святу праАслаН.

Мы на осЛоны й в лоны Ж лизым.
Щэ Ш трохы й сылыщав ву Х Васьк.
А ны довольны тым но гындэ,
Що нич скыдае вш свий туман.

Прывет жэ вам, зымЛячкы мылы!
И мы ны быты Ж щэ й и й в бялк.
Но зайцы Ж моЖуть жуть шо вжыты й.
Типа зе, ха, м...горилкы зь смачн.

Пина пинае чы мыдьвидий.
Мы с пинту пыва жэ вжаХайм.
А ны но Хайим, Буцык, ГыйОв
Тут во но з Боньдё грие мятк. Кал гРУбы, пэчы - жар!

...а цэ рыкСухНогК гонды ф ПайНТь


Рецензии