Коней на перетини не миняють

Коней на перетині не міняють.
Своїй любові теж я не зміню.
Матусю рідна, Україно!Слава
тобі, кохана! Як тебе люблю!

Хоч народилась я колись в Росії,
та на Вкраїні виросла й зросла.
Мені ти, матінко, давала сили,
мене ж ти й в час недобрий зберігла.

Тобі я вдячна, я - твоя дитина
і ти для мене матір на віки.
Тебе любити вчу свого я сина.
Він цю любов перейме залюбки.

Бо він і я - ми двоє твої діти.
Бо ти для нас обох - така одна.
У цілім світі. Й як же не любити
тебе, Вкраїно, рідна сторона?!

Коней на перетині не міняють.
Своїй любові теж я не зміню.
Матусю рідна, Україно!Слава
тобі, кохана! Як тебе люблю!

 
      


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.