Я всё росСушДаю

Над сутьБО УкРайНы.
Господи мий святый!
Шо Ж то мы всэ прэмсь
Да од ридНый хаты
Дэсь, дэ ный но ф гадый.
Чы нымае й Домы на Волыньць в етвег?

Да! Шоб вас так падлыщ
Да влад розоРВалы й
Да поРозДавалы
Польщы да ыРБэль,
Що б вытэ ф ХахЛяньДий
Нам товди напЛайКафсь?
Га? Вы ны зажраЛысь
В лысок заРУбежн?

От пример ны страшНый Ж.
Ф школу пРУць уш хлопця.
А в ёго ны в гловы,
Што такое й дзек.
Шо, фашыст ны фхопыть
А не це й за й войЛайс?
Ну-ка, падла, скХаЖам, як пиСАци СЕМ!..

Да. У нас тут Яки.
И ничоГА Й как Кий.
Ну, Сатурн ны праВыть,
Дэ вси выють ведьм.
Шо за герб вы вкралы
Дэськы ны на клатБихЩь?
Цэ ны гноёВылыщ,
Шо й и й колють пешк?

Ну, то я путСКАжым
Ля СавецКый АрМийк:
Мова Е отВагЖна
НаВытьКы в кыйЕн.
Но чаво Ш ВенеРА
С СонычКом ны тегнэ,
Колы У Е ПЕРша в АльФавнВите Прэнт?

То шэ, можэ, вмажым
Вам АхуРУ й МазДУ Б?
Шоб вы поКаляКаль
Тут, каля МинерВ.

Украина Свята! ВзРАдуйСЯ Ж абСяжНай
Нашай чы ЯТВЯЖАЙ
Гонды мовке в шлехт.

Вси народы гарны! -
Биг одын над намы.
А ны быты МатРА РаКам в камБаЛЕ Ж.
От хто ззив РУмянец
У ф ьысСтыхЖых плешК.

Заспувай жэ ЦЭ!?
ПраВВильно. Быз ДЗЕ. Вильно шо такоЕ?
Вольно? Скиль Ж Етвег?

...да. поКА в крыВавыМ
ПлатьЮшке Невест.
Свет-Авроры - джэй!


Рецензии